border

Nieuws

24 maart 2020

Hond Sara is er voor jou!

Beste ouder(s) / verzorgers, kinderen en alle andere geïnteresseerden van Het Peutercollege en Talentencollege, we hebben een heuglijk nieuwtje voor jullie allemaal. We zijn er zo enthousiast en opgetogen over.

Hond Sara is er voor alle kinderen

Ontmoet Sara. Sara is de allerliefste, mooiste, grappigste en avontuurlijkste hond van heel Nederland. Sara zal vanaf vandaag dagelijks een filmpje opsturen naar kinderen die gebruik maken van onze opvang. Leuke en bijzondere filmpjes om de kinderen op te vrolijken in deze onzekere tijden. Sara zal de kinderen af en toe een opdracht geven die ze alleen of samen met u kunnen doen. Uiteraard mogen andere familieleden zoals broers en zussen ook gezellig mee kijken en meedoen. Sara zal pedagogische filmpjes opsturen zodat de kinderen geprikkeld blijven in hun ontwikkeling en blijven groeien tussen de vier veilige muren van thuis.

De filmpjes zal Sara ook op onze Facebookpagina plaatsen: “Het Peutercollege” en “Kinderopvang Het Talentencollege”. U kunt uzelf gemakkelijk aanmelden op Facebook om ons te volgen en… Sara is er voor alle kinderen. We vinden het superleuk als ook andere kinderen kunnen genieten van Sara.

Heel veel speel- en leerplezier met Sara en vergeet niet om een berichtje te plaatsen of vrienden en familieden te taggen.

border
Scroll To Top